"Vi havde en dejlig, inspirerende eftermiddag, hvor vi sammen udforskede farver, motiver, blindtegning samt fordybelse i egne malerier.
Vi formåede alle at producere nogle billeder under Hannes kyndige vejledning."
Sonja bestyrelsen i NIRAS kunstforening
niras-logo-002820029

"NIRAS – team MARS – afholder hvert år et arrangement, hvor vi under forskellige temaer, samler medarbejderne blandt andet med det formål, at styrke sammenholdet og give folk en anledning til at lære hinanden bedre at kende.
Hanne fra Teampainting stod for den del af arrangementet, hvor vi malede et fælles maleri, i en proces der krævede tids koordinering, teamarbejde og ledelsesafstemning. Processen skabte et produkt, der overrasker i kvalitet og som stadig pryder vores væg.
At vi samtidig lærte hinanden bedre at kende, spottede ukendte malertalenter og havde det sjovt, gør at jeg varmt kan anbefale et lignende arrangement."
Søren / Projektchef NIRAS
niras-logo-002820029

“Det var en helt anderledes og godt tilrettelagt arrangement.
Vi bliver i MEGET godt humør, når vi kommer forbi maleriet vi lavede - det minder os om en dejlig oplevelse”
Lene Kibenich / Novartis
1novartis-logo

”Vi valgte at køre en alternativ teambuilding med fokus på vores kreative sider hos Hanne Bang Teampainting.
Målet fra min side var at skabe en samarbejdssituation, hvor medarbejderne kunne skabe et produkt i fællesskab i nogle nye samarbejdskonstellationer, hvor alle på forhånd var lige. Derudover var formålet at få en hyggelig og anderledes dag sammen.
Arrangementet opfyldte til fulde mine forventninger.
Alle var meget engagerede i malerierne, og vi fik frembragt et flot konkret resultat som vi vil hænge op hjemme på væggene i virksomheden.
Det er min tro at effekten af den fælles oplevelse dermed vil vare længere end en traditionel teambuilding, da vi har fået et konkret produkt ud af det, som er synligt i hverdagen."
Martin Panduro Olesen /Afdelingsleder, Visma Consulting 
visma_87763-002820029

" I forbindelse med et stort internationalt arrangement for 5000 af Rambølls medarbejdere, "Rambøll knowledge Experince", gennemførte Hanne Bang en malerworkshop for 300 medarbejdere. Malerworkshoppens formål var at give medarbejderne en oplevelse og vidensdimension af såvel faglig som samarbejdsmæssig karakter. Vi var fuldt tilfredse med workshoppens forløb, der gav deltagerne en unik oplevelse.
Helle Maletzki / EventForce
abramboll_logo

“Vores nymalede kaffestue manglede maleri og det var tid til en teamdag for laboratoriegangen, så hvad passede bedre end at besøge Hanne som kunne kombinere disse to ting.
Vi havde en sjov dag hvor kreativiteten og produktivitet var i højsæde. Vi startede med indledende øvelser under kyndig vejledning af Hanne og sluttede af med at lave et superflot maleri, som vi nu kan glædes over hver dag.”
Christina Nathansen/ Afdelingsleder SmartPractice
smartpracticelogo-2

“Tusind tak for en dejlig inspirerende eftermiddag hos dig i går. Der har været super god tilbagemelding fra mine kolleger – VI RAMTE PLET”
Monica Lynge Jacobsen/Hillerød kommune
ahkommuneny-002810029

"En kold og mørk dag i november tilbragte vi en opløftende, interessant og skøn dag med ”teampainting” hos Hanne Bang.
Vi blev klogere på farvelæren, på hinanden og blev udfordret i forhold til oplevelsen af, hvad vi kan skabe sammen.
Hanne bød os velkommen med et overskud og en ro, som fik alle til at glemme enhver hævet parade over ”hvad det nu var for et arrangement”. Indledningsvist fortalte Hanne ganske kort lidt om farvelæren, og i grupper blev vi sat i gang med nogle opgaver, som hurtigt fik kick-startet dagens program, der alt-i-alt skulle ende ud i, at vi sammen havde malet to store malerier til pynt af vores fællesrums hvide vægge.
Alle uden undtagelse fordybede sig og glemte tid og sted. Det blev en rigtig dejlig eftermiddag, og nu sidder vi endda tilbage med to malerier, som rent faktisk – og overraskende nok – er så pæne, at vi kan nyde dem og tænke tilbage på en god social aktivitet blandt kolleger."
Charlotte Garby /direktør Haveselskabet

 10007502_1550802358477500_1676951131_n
 

Læs artikel fra Frederiksborg Amtsavis her


Weekendkursus i maleri, weekendkursus i maleri, billedskole, malekurser, malerkursus, malekursus, malerkurser, undervisning i maleri, kursus i maleri, kurser i maleri, maleundervisning, weekendkursus i maleri, weekendkursus i maleri, sommerkursus i maleri, teambuilding, kursus i kunst, kurser i kunst, kunstkurser, kunstkursus, maleworkshop, maleskole, kreativ teambuilding